Δημήτρης Γ. Παπουτσής

papoutsis14Ο Δημήτρης Παπουτσής είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2002, και είναι συνεργάτης στην ΓΑΛΑΝΗΣ Δικηγορική Εταιρεία. Κατά τη διάρκεια 12 ετών ενεργούς δικηγορίας έχει αποκτήσει πλούσια δικαστηριακή και γνωμοδοτική εμπειρία στο χειρισμό υποθέσεων ασφαλιστικών εταιρειών, επιχειρήσεων παραγωγής και διάθεσης τροφίμων (εταιρείες καταστημάτων σούπερ μάρκετ, γαλακτοβιομηχανίες), εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των οπτικών, της ένδυσης, της παροχής υπηρεσιών.
Έχει παραστεί σε πάνω από 2.500 δικαστήρια σε όλη την Ελλάδα, που αφορούν αυτοκινητικές διαφορές, αξιώσεις από συμβάσεις ασφάλισης πυρός και περιουσίας, θέματα εφαρμογής ασφαλιστικής νομοθεσίας, σε ποινικές υποθέσεις ως συνήγορος υπεράσπισης εκπροσώπων επιχειρήσεων τροφίμων, επί αγορανομικών και όχι μόνο ζητημάτων, σε υποθέσεις εμπορικών διαφορών επιχειρήσεων, αλλά και σε λοιπές υποθέσεις αστικού και διοικητικού δικαίου εταιρειών, ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων όλων των βαθμών δικαιοδοσίας, μέχρι και τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας.