Η Εταιρία

Η ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ είναι μια σύγχρονη εταιρία παροχής υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών με εμπειρία και εξειδίκευση σε σύνθετα εμπορικά νομικά θέματα. Στελεχώνεται από μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα Δικηγόρων με άρτια τεχνική και επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση στο αντικείμενο του εμπορικού δικαίου, του δικαίου Επιχειρήσεων και Εταιριών, του εργατικού, αστικού, τραπεζικού, ασφαλιστικού και διοικητικού δικαίου, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που επιβάλλουν τα νέα οικονομικά και νομικά δεδομένα σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Διακρίνεται για την εμπειρία και ικανότητα υποστήριξης σε σύνθετα εμπορικά και νομικά θέματα, την ταχεία και αποτελεσματική επίλυση αυτών, την επιχειρηματική προσέγγιση και την αναγνωρισμένη δικαστηριακή πρακτική, όπου απαιτείται, αναφορικά με το νομικό χειρισμό των υποθέσεων.

Στόχος της είναι να αναπτύσσει και να διατηρεί ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας και μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων με τους πελάτες της και να επενδύει στην επίτευξη ειλικρινών σχέσεων μαζί τους, ώστε να παρέχει επίπεδο υπηρεσιών υψηλότερο από το αναμενόμενο, διευρύνοντας παράλληλα το ρόλο της σε αυτόν ενός πολύτιμου συνεργάτη. Χρησιμοποιώντας τον πλούτο των εμπειριών και της τεχνογνωσίας της, εγγυάται στους πελάτες της υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο δικαστηριακής υποστήριξης. Λειτουργεί με βάση ένα κεντρικό άξονα επικοινωνίας και συντονισμού αναφορικά με την εκδίκαση των υποθέσεων στα Δικαστήρια όλης της χώρας, γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης, ασφάλειας και άμεσης ανταπόκρισης στις ανάγκες των πελατών της.

Διατηρεί συνεχή και μακρόχρονη συνεργασία με μεγάλους Ομίλους Επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς και Ομίλους με διεθνή παρουσία, ανταποκρινόμενη πλήρως στην ανάγκη υποστήριξης αυτών από μια ομάδα τόσο εθνικής όσο και διεθνούς εμβέλειας με ισχυρό υπόβαθρο.